Veikka Mattila Etsin totuutta, hyvyyttä ja kauneutta.

High Five, veljet: Sharia-laki ja terrori-iskuja Suomeen!

Uutisissa on on ollut viime päivinä esillä, kuinka suomea puhuva Islamilaisen kalifaatin jäsen esiintyy videolla. Kyseisen videon löytää Youtubesta ja "suomalainen" miekkonen puhuu 8:15 kohdalla.

Video keskittyy pintapuolisesti siihen, millainen veljellisen "rakkauden" ilmapiiri vallitsee Ramadanin loppumista juhlivien kalifaatin jäsenien kesken. Jäsenet halailevat toisiaan ilosta puhkuen. Lapset leikkivät leikkiaseiden kanssa ja huutavat Allahille ylistystä. Videolla miehet ratsastavat hevosilla kuin kuvittelisivat olevansa jossakin uskonnollisessa paratiisissa. Ylipäätänsä he myös ylistävät elämäänsä taistelijoina ja Allahin sotilaina.

"Suomalainen" uskonveli Abu Shuhaib Al-Somali kehottaa suomalaisia muslimeja liittymään islamilaisen kalifaatin soturien riveihin. Hän myös kertoo kuinka, islamilainen kalifaatti ja sharia-laki tulee leviämään kaikkiin maailman maihin, myös Suomeen. Abu myös kuvaa, kuinka uusi soturi voi sopivissa määrin taistella ja vierailla lähtömaassaan asuvan perheensä luona. Lisäksi jos uusi soturi sattuu kuolemaan islamilaisen kalifaatin sotatoimissa, odottaa häntä mittaamaton palkka paratiisissa.

Abu Shuhaib Al-Somalin viestin merkitys Suomen yhteiskunnalle on selvä. Tarkoituksena on saada mahdollisimman moni suomalainen muslimi liittymään islamilaiseen kalifaattiin ja vastaanottamaan siellä uutta mullistavaa ja silmät avaavaa opetusta Islamista. Niin ikään kalifaatissa suomalaiset uskonsoturit voivat oppia monia hyödyllisiä taistelutaitoja. Toisin sanoen kalifaatissa suomalaiset  muslimit voivat saavuttaa täydellisyyden hurskaina muslimeina.

Sen toteaminen, että Sharia tulee Suomeen ja mahdollisuus vierailla Suomessa, kielivät siitä, että uskonsoturit eivät vain halua tyytyä sotimiseen Irakissa ja Syyriassa, vaan he haluavat aloittaa uuden rintaman Suomessa. On myös oletettavaa, että uskonsoturit tietävät, kuinka hyvän riippumaton Suomen avokätinen sosiaaliturva tarjoaa rahattomalle suomalaiselle islamistille, jonka tarvitsee välillä huilia taistelujen jälkeen.

 Videosta välittyy tahattomasti sellainen kuva, että islamilainen kalifaatti on eräänlainen puuhamaa islamilaisille uskonsotureille. Sinne voi matkustaa elämään uskonarvojensa mukaan muiden uskovien veljien yhteyteen. Välillä voi osallistua sotatoimiin vääräuskoisia vastaan ja vääräuskoisten siiviilien teloituksiin. Taas välillä voi iloita sotavangeiksi saatujen naisten ja tyttöjen kanssa. Kaiken kaikkiaan puuhamaassa rakkaiden veljien kanssa on hauskaa ja suomalainen uskonsoturi voi lyödä onnellisia ylävitosia sen puolesta, miten Sharia-laki ja terrori-iskut tulevat pian Suomeen.

 

 


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Mihin kalifaattia voitaisiin verrata niin, että minäkin ymmärtäisin sen olemuksen? Urheiluseuraan, puolueeseen tai muuhun järjestöön? Vai onko se konkreettinen yhteiskunta, jonka alue voidaan piirtää kartalle, ja jolla on väestö, lippu, valuutta, pääkaupunki ja elinkeinorakenne?

Vai onko niin, ettei käsityskykyni selityksistä huolimatta riittäisi kalifaatin olemuksen ymmärtämiseen?

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Lue Ahmed Ahne sarjakuvia, niin tiedät.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Muistan toki hampaitaan kateudesta kiristelleen päähenkilön, sekä pyknisen kalifin, joka vältti kaikki hänen selkänsä takana juonitut vallankaappausyritykset.

Ahmed Ahne ei omalla asteikollani noussut Asterixin (taikajuoma) tai Lucky Luken (varjoaan nopeampi) tasolle.

Ilkka Huotari

Kalifaatti on islamilainen valtio. ISIS (islamisti-/jihadistiryhmä) on sitä pykännyt kasaan.

Veikka Mattila

Islamistisen houreissa Kalifaatin alueena toimii koko Eurooppa.

Käyttäjän PekkaVeistola kuva
Pekka Juhani

Yksi skenaario joka on tullut mieleen lueskeltuani sosiaalista mediaa ja eri maiden nettijulkaisuja on se, että Turkki tukee voimakkaasti joskin salaisesti ISIStä. Turkissa on menossa jonkinlainen vanhan kalifaatin kaipuu ja Erdoganista haaveillaan sen elvyttäjää. Erdogan tukee radikaaleja liikkeitä kuten ISIS ja Hamas saadakseen kansalliset hallitukset kaatumaan. Tilalle halutaan pystyttää turkkilainen kalifaatti kuten Ottomaanien aikana.

Erdogan pitää Kemal Ataturkia islamin petturina.

Olen törmännyt netissä turkkilaisiin jotka sanovat että odottakaa hetki, he pystyttävät uudelleen Ottomaanien kalifaatin ja ottavat Jerusalemin itselleen takaisin ja että juutalaiset saavat kokea heidän kostonsa. Joku väitti olevansa oikein osmanien sukua.

Toimituksen poiminnat