Veikka Mattila Etsin totuutta, hyvyyttä ja kauneutta.

Kataisen ja Stubbin hallitukset Suomen historian huonoimpia

Jan Vapaavuori harkitsee nykyisen raskaan ja ikävän ministerinpallinsa vaihtamista Brysselien lihapatojen ääressä olevaan helpompaan pestiin. Vapaavuoren lähdöstä vaistoaa sellaisen ilmapiirin, että hallituksesta lähdetään kuin uppoavasta laivasta. Hallituksen ministerit ovat olleet pehmeitä eivätkä ole kestäneet sitä, että ministerin työ ei ole välttämättä kivaa. Nykyinen hallitus on osoittautunut tosi toimintakyvyttömäksi. Suuria päätöksiä ei ole osattu viedä määrätietoisesti loppuun asti, ministerit ovat taistelleet keskenään jonninjoutavista lillukanvarsista, tehtyjä päätöksiä on muutettu ja peruttu. Soteuudistuksessa on tehty alokasmaisia virheitä, se on levähtänyt ja sitä viivytetty kerta toisensa jälkeen. Idioottimaisesti Etelä-Euroopan maita (lue keskieurooppalaisia pankkeja) on tuettu miljardeilla, joita ei välttämättä saada koskaan takaisin. Suomen maahanmuuttopolitiikkaa ei ole käännetty järkevämpään suuntaan ja nyt on herätty, että oho meiltä on liittynyt maahanmuuttajataustaisia nuoria ISIS:seen ja ollaan ihan paniikissa, kun ei tiedetä, mitä tehdä näille, kun nämä palaavat Suomeen. Kehitysavun kautta on heitetty miljardeja hukkaan vuosi toisensa jälkeen. Suomen valtiontalouden velkaastetta ei ole saatu käännettyä laskuun. Kataisen II:n ja Stubin hallitukset jäävät todennäköisesti historiaan Suomen huonoimpina: Neljä vuotta meni hukkaan maan tilanteen pahentuessa vuosi vuodelta.
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Ei Vapaavuori ole aikeissa hankkiutua Brysselin lihapatojen ääreen. Euroopan Investointipankki on Luxemburgissa.

Käyttäjän MarkkuJohannesLikitalo kuva
Markku Likitalo

Kokoomuslaiset ne vaan pitää suomea ponnahduslautana isorahaisempiin duuneihin.

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen

Kun on mahdollisuus sitä käytetään.

Heli Hämäläinen

Onhan se miellyttävämpää kantaa vastuuta tällä tavoin, toisin kuin mennä eduskuntaan tentattaviksi ja katsomaan kuinka kansanedustajat painavat nappia puoluekurin mukaan.

Hannu Rytilä

Janne pelasti Suomen telakkateollisuuden, ja siitä pisteet hänelle.
Tapulista tulee harvinaisen täyspäisiä ihmisiä = Janne ja Jere (Karalahti)

On meillä muitakin fiksuja ihmisiä, kuten Jukka Mäkelä ja Pekka Perä, vaikka kaikki eivät heitä joka suhteessa arvostaisikaan. Suoraselkäisiä ihmisiä joka tapauksessa.

Toimituksen poiminnat