Veikka Mattila Etsin totuutta, hyvyyttä ja kauneutta.

Jotkut muslimit Suomessa kannattavat homoseksistä kuolemanrangaistusta

Olen väitellyt viime kuukausien aikoina monien muslimien (etnisesti somaleja, kurdeja, marokolaisia jne.) kanssa uskosta ja Jeesuksesta. Samalla on käynyt ilmi, että monet heistä kannattavat sharialakia kaikista ihanteellisimpana lakijärjestelmänä. Shariassa paljastunut homoseksi on rikos ja rangaistus tästä on vankeutta, kepin iskuja tai kuolemantuomio riippuen maasta. Shariaoikeusajattelun mukaan homoseksuaaliset ajatukset ja tunteet eivät ole itsessään rikos, mutta näiden tunteiden mukainen seksuaalinen toiminta toisen homon kanssa on. Sharia saattaa asettaa vaatimuksia siitä, kuinka monta ulkopuolista todistajaa tarvitaan ennen kuin homoseksiin syyllistynyt voidaan perustellusti tuomita syylliseksi ja rangaistavaksi.

Ne tapaamistani muslimeista, jotka ovat kannattaneet sharian kuolemanrangaistusta homoille, ovat perustelleet sitä sillä, että sharialakia noudattavissa maissa harvoin kuitenkin homoja tuomitaan kuolemaan ja kovat rangaistukset toimivat tehokkaana pelotteena yhteiskunnassa epätoivotun käytöksen ehkäisijänä. Nämä muslimit ovat myös pari kertaa moittineet minua siitä, miten länsimaiset kristilliset maat ovat luopuneet Vanhassa Testamentissa mainituista homojen kivittämisrangaistuksista, kun taas muslimit ovat pysyneet uskollisina Koraanin asettamille, muuttumattomille rangaistuksille.

Vaikka joku voi huomauttaa, että  kuolemantuomiota homoseksistä kannattavat muslimit tuskin kuitenkaan vaativat  tätä rangaistusta Suomeen vaan he tyytyvät Suomen lainsäädäntöön, on silti aiheellista kysyä, miten tällaiset muslimit mahtaisivat toimia islamilaisessa maassa joidenkin suomalaisten homojen suhteen, jos nämä jäisivät kiinni lemmenleikeistä? Miten mahtaisi lemmiskelystä kiinni jäänneille Pekalle ja Terolle käydä Mogadishussa?

Koska osalla tapaamistani muslimeista on vääriä ja hälyttäviä asenteita homoja kohtaan, aion tulevaisuudessa toimia määrätietoisesti näiden asenteiden muuttamiseksi. Haluan silti kysyä niiltä arvoliberaaleilta, jotka kannattavat homoliikkeen vaatimuksia ja vapaata maahanmuuttopolitiikkaa Suomeen, seuraavaa: Jos osalla tänne aikaisemmin muuttaneista muslimeista on hyvin vihamielisiä asentaita homoja kohtaan eivätkä vuosikymmenienkään asuminen Suuomessa ole pystynyt muuttamaan niitä, niin miten voitte silti vaatia uusien maahanmuuttajien vastaanottamista maista, joiden väestö koostuu samalla lailla ajattelevista muslimeista (esim. Somalia, Irak, Afganistan, Syyria)?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Somepalstoja seuratessa en ole voinut välttyä huomaamasta että myös jokunen kantasuomalainen kannattaa homoseksistä vastaavia rangaistuksia. Jotkut vieläpä raamattuun vedoten.

Veijo Ylä-notko

Homouden voi peittää, sukupuolta ei:

"... nearly 150 Somalis had disappeared from Finland."

Luku on ruotsissa 1500-2000.

http://www.hiiraan.com/news4/2012/Oct/26506/somali...

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Onko tämä hyvä vai huono uutinen ?

Veijo Ylä-notko

Uutinen ?
Tuosta on YLE tehnyt ohjelman kolme vuotta sitten.
Kertoo kotoutumis, maallistumis aikeista ja sitä kauttä naisten kohtelun osalta lainkuuliaisuudesta.
Arvota itse !

Toimituksen poiminnat